Gouden halskettingen

Organische vormen en subtiele details typeren de collectie gouden halskettingen

Onze gouden halskettingen zijn er in twee soorten. Aan de ene kant hebben we de klassieke en stijlvolle halskettingen die bestaan uit verschillende schakels, aan elkaar gemonteerd met behulp van tussenoogjes. Dit soort halsketting sluit mooi aan om je hals. Daarnaast hebben we een uitgebreide collectie gouden hangers die je aan een halssnoer om je hals kan dragen. Uiteraard is elk hangertje naar wens te personaliseren. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om een diamant, briljant geslepen, of een kleursteen toe te voegen aan het ontwerp.

Verfraai je outfit met een gouden halsketting van Wim Meeussen. Organische vormen en subtiele details typeren de collectie. En of je nu fan bent van moderne designs of klassieke sieraden: iedereen vindt gegarandeerd een passende ketting in goud.

Geel goud is een ware klassieker en blijft mooi. Met een halssnoer in deze kleur, zie je er steevast klassevol uit. Daarnaast is wit goud aan een opmars bezig. Dat oogt iets frisser en moderner. Dankzij zijn natuurlijke eigenschappen, is het makkelijk te combineren met accessoires in andere kleuren. Wil je iets exclusievers? Maak dan een fashion statement en kies voor een ketting in rosé goud !

©2018 Wim Meeussen Goudsmid & JuwelenProduct infoWebdesign Antwerpen - Koen Michielsen