Antwerp's Most Brilliant

Antwerp's Most Brilliant

Wat is dit label?

Antwerp’s Most Brilliant bundelt een selectie van de meest kwaliteitsvolle en betrouwbare juweliers in Antwerpen. Zij maken de reputatie van Antwerpen als wereldcentrum van de diamant helemaal waar.

Hoe verkrijgt een juwelier dit label?

Om het Antwerp’s Most Brilliant label te verkrijgen, moet de juwelier aan 30 strenge kwaliteitsvoorwaarden voldoen. De juweliers met label blinken onder meer uit in duurzaamheid, veiligheid, moraliteit, transparantie, service en bedrijfsstabiliteit. Uiteraard voldoen ze ook aan de Belgische wetgeving op economisch, sociaal en fiscaal vlak. Kortom: stuk voor stuk juweliers die dit label helemaal verdienen.

Hoe wordt de kwaliteit gegarandeerd?

Je verdient het label pas na een onafhankelijke audit van Kiwa, een geaccrediteerd audit- en controlebureau, die de juwelier om de twee jaar opnieuw controleert op 30 strikte criteria. Kiwa maakt een bindend rapport op na zijn audit. Enkel bij een excellente score op elk van de criteria wordt het label uitgereikt door de stad Antwerpen en het Antwerp World Diamond Centre. Het label staat bovendien onder toezicht van de beroepsfederatie voor juweliers Ars Nobilis en FOD Economie.

Het "Antwerp's Most Briljant" label behalen, is als ontwerper een hele eer. Dit label is een erkenning van mijn vakmanschap, kwaliteit, betrouwbaarheid en klantenservice. Samen met het "Handmade In Belgium" label - uitgereikt door Unizo - is dit de kers op de taart voor mij en mijn team.

Wij verklaren hierbij op eer dat wij ten allen tijde werken conform alle criteria van het Antwerp's Most Brilliant kwaliteitslabel.

AMB folder (Nederlands) (7225KB)
AMB folder (Engels) (7245KB)
AMB folder (Frans) (7248KB)

Foto: © Donald Woodrow 

©2018 Wim Meeussen Goudsmid & JuwelenProduct infoWebdesign Antwerpen - Koen Michielsen