Aandenken overledene

Blijvende herinnering bij overlijden

Het verdriet van een overlijden verwerken, is altijd een moeizaam proces. Daarom gaan we vaak op zoek naar een mooi aandenken. Zo’n aandenken kan verschillende vormen aannemen, gaande van foto’s tot tatoeages.

Sieraden als aandenken overledene

Zoek jij een blijvende herinnering na het overlijden van je (groot)vader, (groot)moeder, man, vrouw, kind of een andere dierbare persoon? Dan is een sieraad het ideale troostgeschenk. Wim Meeussen maakt allerlei soorten rouwjuwelen om de herinnering aan jouw geliefde levend te houden.

ring als aandenken overledene

Rouwringen

Een unieke asring is een mooi en stijlvol aandenken. Hierin wordt de as van de overledene verwerkt. Je kan dit juweel verder personaliseren met een gravure.

halsketting aandenken overlijden

Ashanger

Deze halskettingen bevatten een kleine holte die als het ware fungeert als een kleine urne. Hiermee houd je je geliefde altijd dicht bij jou. Deze rouwhangers zijn verkrijgbaar in vele stijlen, ontwerpen en lengtes.

hanger met vingerafdruk

Hanger met vingerafdruk

Ook juwelen met een vingerafdruk zijn erg populair als aandenken na een overlijden. Bij deze hangers wordt de afdruk met inkt afgenomen bij de begrafenisondernemer en daarna gegraveerd op het juweel. Het resultaat is een mooie, duidelijke afdruk.

©2018 Wim Meeussen Goudsmid & JuwelenProduct infoWebdesign Antwerpen - Koen Michielsen