Aparte trouwringen

Aparte trouwringen – ieders z’n eigen stijl

Doorgaans kiezen koppeltjes die in het huwelijksbootje stappen voor ringen in dezelfde stijl. Zo tonen ze hun verbondenheid. Maar de laatste jaren is er een shift richting aparte trouwringen. Iedereen draagt dan een ontwerp dat bij zijn/haar persoonlijkheid past.

Waarom zou je aparte trouwringen dragen?

Een trouwring draag je (hopelijk) voor het leven. Het zou dus zonde zijn om een ontwerp te dragen dat toch niet 100% bij jouw persoonlijke smaak past, omdat je per se iets wilde dat bij de ring van je partner aansloot. Kies dus een model waar je jezelf goed in voelt. Of dat nu dezelfde of aparte trouwringen zijn, maakt niet uit.

Aparte ringen, die toch een link hebben

Aparte trouwringen hoeven geen compleet verschillende ontwerpen te zijn. Want je kan altijd enkele overeenkomsten voorzien, zoals het materiaal of versieringen (bijvoorbeeld een vingerafdruk). Op deze manier is er toch een link tussen beide ringen.

Een apart design

Bedoel je met het woord ‘apart’ misschien een exclusief design? Kijk dan eens naar onze unieke ringen. Die vallen op met hun bijzondere vormgeving. Je mag er zeker van zijn dat niemand een gelijkaardige trouwring zal dragen.

©2018 Wim Meeussen Goudsmid & JuwelenProduct infoWebdesign Antwerpen - Koen Michielsen