Een juweel als afstudeercadeau voor je dochter

Een juweel als afstudeercadeau voor je dochter

Een bachelor- of masterdiploma vraagt vele jaren hard werk. Na een geslaagde opleiding is een beloning dus wel op zijn plaats. Zoals een afstudeercadeau.

Wat is een afstudeercadeau?

Een afstudeercadeau is een geschenk voor iemand die zijn diploma heeft behaald. Het is een waardering voor al die stressvolle studiedagen. Bovendien is dit cadeau een mooi aandenken aan de studententijd.

Sieraden als geschenk

Afstudeercadeaus komen in verschillende groottes en prijsklassen, gaande van een fles wijn tot gepersonaliseerde vulpennen en elektronica. Voor dames zijn sieraden een uitstekende keuze. Waarom? Omdat ze hier nog vele jaren van genieten. Ze kunnen deze juwelen dragen op hun toekomstige job of tijdens speciale gelegenheden.

Enkele mogelijke afstudeercadeaus zijn:

Tip: doe je dochter (of vriendin) voor de afstudeerceremonie al een juweel cadeau, dan kan ze dit dragen tijdens de huldiging.

Gepersonaliseerde afstudeercadeaus

Dit geschenk wordt nog leuker wanneer je het personaliseert. Laat bijvoorbeeld de afstudeerdatum in een armband graveren. Of geef een hangertje met een afbeelding van een hond aan iemand die als dierenarts afstudeert. 

©2018 Wim Meeussen Goudsmid & JuwelenProduct infoWebdesign Antwerpen - Koen Michielsen