Met minimalistische oorbellen zit je altijd goed

Oorbellen komen in verschillende ontwerpstijlen. Het ene paar is al wat complexer dan het andere.

Sommige dames zweren bij minimalistische oorbellen. Terecht, want deze uitgepuurde ontwerpen mogen niet ontbreken in jouw juwelencollectie. Het zijn echte essentials.

Less is more

Ken je het gezegde ‘less is more’? Hiermee bedoelt men dat simpliciteit altijd een meerwaarde is.

Dat geldt ook voor oorbellen. Sommige juwelenontwerpers proberen zoveel mogelijk versieringen aan te brengen. Hiermee willen ze een wow-effect creëren. Maar het tegenovergestelde is waar. Want elke versiering schreeuwt om aandacht, waardoor het volledige ontwerp in het water valt.

Kleine details, groot effect

Ook minimalistische oorbellen hebben details. Maar die zijn erg subtiel. Denk bijvoorbeeld aan een fijn reliëf of een diamantje.

Omdat er heel weinig andere versieringen zijn, komen ze beter uit de verf. Op deze manier heeft zelfs een klein detail een groot effect.

Alle aandacht naar je outfit

Sieraden moeten je outfit aanvullen, en niet met alle aandacht gaan lopen. Op dat vlak zijn minimalistische oorbellen ideaal. Ze geven het geheel een extra cachet.

Nog een voordeel: deze eenvoudige ontwerpen passen bij elke kledingstijl. Of je nu naar het werk vertrekt, op stap gaat met vriendinnen of een huwelijk viert.

minimalistische oorbellen in zilver
sobere oorstekers
eenvoudige oorbellen
minimalistische oorbellen goud
©2018 Wim Meeussen Goudsmid & JuwelenProduct infoWebdesign Antwerpen - Koen Michielsen