Persoonlijke juwelen

Gepersonaliseerde juwelen

Wil je unieke, persoonlijke juwelen kopen? Dan heb je maatwerk nodig. Enkel zo garandeer je dat de sieraden in kwestie aan al je persoonlijke wensen voldoen. Als goudsmid kan Wim Meeussen verschillende juwelen op maat maken. Je kiest zelf het materiaal (goud of zilver), de afmetingen, de ontwerpstijl en de versieringen (bv. diamanten of edelstenen). Van gepersonaliseerde kettingen in goud tot unieke ringen; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Personaliseer je juwelen met een gravure

Je kan niet alleen voor een ontwerp op maat kiezen, maar ook een gravure toevoegen. Dat maakt de juwelen nog persoonlijker. Laat bijvoorbeeld de trouwdatum in je trouwring zetten, de naam van je geliefde in een armband of je geluksnummer op het hangertje van een halsketting. 

persoonlijke juwelen

Kom je persoonlijke wensen bespreken

Persoonlijke juwelen maken kan enkel op basis van een goed gesprek. Daarom breng je best een bezoekje aan onze winkel in Antwerpen. Zit even samen met een van onze medewerkers om jouw gepersonaliseerde juwelen te bespreken, van materialen tot ontwerpstijl. Onze winkel is open van woensdag t.e.m. zaterdag tussen 11u00 en 18u00. Dit is het adres:

Wijngaardstraat 11 2000 Antwerpen (Belgiƫ)

©2018 Wim Meeussen Goudsmid & JuwelenProduct infoWebdesign Antwerpen - Koen Michielsen