Gepersonaliseerde manchetknopen: een must-have

Gepersonaliseerde manchetknopen: een must-have

Waarom elke man gepersonaliseerde manchetknopen nodig heeft

Jouw kostuum is niet compleet zonder een mooi paar manchetknopen. Je kan natuurlijk in de dichtstbijzijnde kledingzaak een setje kopen, maar er gaat niets boven gepersonaliseerde manchetknopen.

Personal branding

Manchetknopen op maat zijn een soort van personal branding. Je toont ermee wie je bent. Ben je iemand die houdt van golf? Kies dan voor een patroon in de vorm van een golfbal. Voor speciale gelegenheden, zoals een trouw, kan je zelfs de datum laten graveren of de initialen van jouw geliefde.

Het is een van je weinige accessoires

Vrouwen kunnen pronken met oorbellen, halskettingen, armbanden en ringen. Als man is de keuze aan juwelen veel beperkter. Net daarom mag je jezelf gerust verwennen met op maat gemaakte manchetknopen.

Gepersonaliseerde manchetknopen passen perfect

Manchetknopen zorgen voor de finishing touch. Helaas is het geen makkelijke opdracht om een ontwerp te passen dat perfect bij jouw outfit past. Maatwerk is dan een oplossing. Bij Wim Meeussen kies je zelf hoe jouw manchetknopen eruitzien. Er zijn honderd-en-een manieren om ze te personaliseren, gaande van het materiaal tot de vorm en de gravure.

Ook leuk als geschenk

Gepersonaliseerde manchetknopen worden meestal gedragen bij een bruiloft. Maar ook als geschenk zijn ze ideaal. Verras bijvoorbeeld jouw geliefde met een gepersonaliseerd ontwerp voor jullie huwelijksverjaardag. Of doe je werknemers manchetknopen cadeau wanneer ze op pensioen gaan. Blije gezichten gegarandeerd!

©2018 Wim Meeussen Goudsmid & JuwelenProduct infoWebdesign Antwerpen - Koen Michielsen