Moederdag cadeau ideetjes

Moederdag cadeau ideetjes

Moederdag cadeau ideetjes voor wie geen inspiratie heeft

Mama’s verdienen om elke dag verwend te worden. Maar op Moederdag leggen we ze graag écht in de watten met een leuk geschenk. Heb je nog geen idee welk cadeau je dit jaar gaat kopen? Dat is helemaal geen probleem, want hieronder vind je genoeg inspiratie.

Moeder & dochter armband

Hebben jij en je moeder een speciale band? Leg die vast in een armband. Draag beiden hetzelfde ontwerp of ga voor twee armbandjes die er net even anders uitzien maar duidelijk bij elkaar passen. Indien gewenst, zorgen we voor een gravure met jullie initialen.

Gegraveerde hanger

Met een mooie halsketting zit je altijd goed. Of je nu fan bent van moderne designs of klassieke juwelen: in onze collectie is er voor ieder wat wils. Je kiest uit geel goud, wit goud of 925 Sterling zilver. Als finishing touch voegen we een gravure toe aan de hanger. Dat kan een naam zijn, maar evengoed een datum of een symbool met een speciale betekenis.

Ring met initiaal

Als goudsmederij zijn we gespecialiseerd in maatwerk. Alles is dus mogelijk. Ja, ook een gouden ring met een initiaal op. De letter wordt naadloos verwerkt in het ontwerp, zodat alles één geheel vormt.

Ring met vingerafdruk

Je kan ook een ring met een vingerafdruk cadeau doen voor Moederdag. De afdruk zorgt voor een stijlvolle textuur en vormt een subtiele link naar een speciaal iemand. Optioneel zetten we de ring met een of meerdere diamantjes.

Oorbellen met geboortesteen

Hier is nog een leuk idee voor een Moederdag cadeau: koop een set oorbellen met kleurstenen. De kleurstenen stem je af op de geboortemaand van de zoon of dochter. Elke maand heeft namelijk haar eigen geboortesteen met een specifieke betekenis. De maand mei is bijvoorbeeld gelinkt aan smaragden, wat staat voor onvoorwaardelijke liefde en geduld.

©2018 Wim Meeussen Goudsmid & JuwelenProduct infoWebdesign Antwerpen - Koen Michielsen