Trends bij trouwringen voor mannen

Trends bij trouwringen voor mannen

Over trouwringen voor dames wordt heel wat geschreven. Helaas blijven de bruidegoms vaak in de kou staan. Onterecht, want ook bij trouwringen voor mannen doen er heel wat trends de ronde. Een overzichtje:

Personaliseer je trouwring

Vroeger kozen mannen steevast voor een klassieke, gouden trouwring zonder al te veel franjes. Dat is niet langer het geval. Want gepersonaliseerde ontwerpen zijn hipper dan ooit.

Bij maatwerk kies je zelf:

  • Het materiaal (goud of zilver)
  • De dikte (van smal tot XL)
  • De vormgeving (effen, robuust …)
  • Versieringen (zoals de vingerafdruk van je toekomstige)
  • Gravures (naam, trouwdatum …)

Deze trend kunnen we alleen maar toejuichen. Want ook mannen verdienen een trouwring die 100% aansluit bij hun persoonlijkheid.

Wit goud is in

Wil je een trendy trouwring voor mannen? Kies dan voor wit goud. Dat oogt veel moderner dan het klassieke geel goud. Bovendien is dit een tijdloze kleur die bij elke outfit past – van trouwkostuum tot casual outfit.

Bij ons kies je tussen 14kt en 18kt wit goud. Wat is het verschil? Dat lees je in dit artikel.

Ga voor bijpassende manchetknopen

Dames dragen een uitgebreide collectie bruidsjuwelen. Dus waarom zouden mannen niet investeren in enkele bijpassende sieraden?

Tegenwoordig kiezen heel wat bruidegoms voor manchetknopen die bij hun trouwring passen. Ze worden vervaardigd uit hetzelfde materiaal en volgen dezelfde ontwerpstijl. Zo vormt alles één geheel.

©2018 Wim Meeussen Goudsmid & JuwelenProduct infoWebdesign Antwerpen - Koen Michielsen