Verwen jonge mama’s met een juweel als perscadeau

Verwen jonge mama’s met een juweel als perscadeau

Verwen jonge mama’s met een juweel als perscadeau

Heeft jouw vrouw of vriendin net een kind op de wereld gezet? Verwen haar dan met een gepersonaliseerd perscadeau. Juwelen zijn ideaal om je waardering te tonen voor dit ongelofelijke moment.

Wat is een perscadeau?

Het perscadeau komt overgewaaid uit de Verenigde Staten. Daar geeft men jonge mama’s een cadeau als blijk van waardering voor de lichamelijke ongemakken van de voorbije weken en de bevalling zelf. Maar het is ook een leuk aandenken. Een perscadeau herinnert je aan die eerste keer dat je jouw zoon of dochter mocht vasthouden.

Kraamgoud

Er zijn verschillende soorten perscadeaus, gaande van ontspannende massages tot een weekendje weg. Maar heel wat mensen kiezen voor kraamgoud (ook gekend als 'baargoud'). Dat zijn gepersonaliseerde gouden juwelen voor kersverse moeders.

PS: natuurlijk mag dat ook zilver zijn.

Geboortejuwelen inspiratie

Ben je op zoek naar een uniek geboortejuweel? Doe hier wat inspiratie op:

  • Halsketting met een gravure. Een halsketting in goud of zilver is het perfecte persgeschenk, zeker wanneer je deze laat graveren met de naam van je kind of de geboortedatum.
  • Extra steentje op je ring. Heel wat mama’s kopen een geboortering. Na elke geboorte wordt er een diamantje toegevoegd. Dit cadeau valt niet op voor de buitenwereld, maar jij kent wel de speciale betekenis van die steentjes.
  • Nieuwe persring. Je kan ook een nieuwe ‘persring’ kopen waarin de naam van je zoon of dochter werd gegraveerd.
  • Gepersonaliseerde armband. Ook een gepersonaliseerde armband in goud of zilver is ideaal als kraamgeschenk. We kunnen zelfs een armbandje voor de baby maken.
  • Oorbellen met een geboortesteen. Wist je al dat bij elke maand een geboortesteen hoort? In de maand juni doe je bijvoorbeeld oorbellen met parels cadeau, en in de maand september een set met saffier.

Geboortejuwelen op maat

We hebben een uitgebreide collectie geboortejuwelen. Heb je liever iets anders? Geen probleem, want wij maken graag iets volledig op maat. Bezoek onze winkel in Antwerpen of vraag meer informatie via de contactpagina.

©2018 Wim Meeussen Goudsmid & JuwelenProduct infoWebdesign Antwerpen - Koen Michielsen