Relatieringen als teken van liefde

Relatieringen als teken van liefde

Relatieringen als teken van jullie liefde

Wie trouwt, heeft natuurlijk een mooie trouwring nodig. Maar dat is niet de enige manier om jullie verbondenheid te tonen. Ook met relatieringen toon je aan de wereld dat jullie bij elkaar horen.

Relatieringen worden vaak enkele jaren voor een huwelijk gekozen. Als persoonlijke cadeautje voor elkaar. Maar ook koppels zonder trouwplannen kopen graag relatieringen als teken van hun liefde en trouw.

Relatieringen vs. trouwringen

Wat is nu het verschil tussen relatieringen en trouwringen?

Bij trouwringen kiest men meestal voor geel goud. Voor relatieringen is zilver populairder. Ook wit goud zien we regelmatig terug.

Qua ontwerp is er verder geen verschil tussen trouw- en relatieringen. Dat is immers een persoonlijke keuze. De ene wil een heel sobere vorm, de andere iets opvallender.

Hoe vind je de perfecte relatiering?

In onze collectie zitten verschillende ontwerpen die als relatiering geschikt zijn. Zo vind je snel een passend model:

  1.  Kies een materiaal. Ga je voor zilver, wit goud, een mix van materialen…?
  2.  Selecteer een breedte. Sommige koppels hebben graag een brede relatiering, andere een smalle.
  3.  Steentje of niet? Dames pakken graag uit met een steentje in hun ring. Maar ook zonder diamant zijn er verschillende stijlvolle modellen.
  4. Ringmaat. Van zodra je een leuk ontwerp hebt gevonden, moeten we je ringmaat bepalen. Hiervoor komt je best langs in onze winkel in Antwerpen. Dan ben je zeker van een perfecte fit.

Relatieringen op maat

Op onze website krijg je al een voorsmaakje van alle ringen. Heb je toch geen geschikt ontwerp gevonden? Dan is er nog een oplossing: maatwerk. Als juwelenontwerper creëren wij graag de perfecte relatiering volgens jouw persoonlijke smaak. Spring eens binnen om jouw visie te bespreken.

©2018 Wim Meeussen Goudsmid & JuwelenProduct infoWebdesign Antwerpen - Koen Michielsen