3 redenen om een juwelenontwerper te kiezen

3 redenen om een juwelenontwerper te kiezen

3 redenen om een juwelenontwerper te kiezen

Wie juwelen wil kopen, heeft twee opties. Ofwel ga je naar een juwelier die producten van verschillende merken verkoopt. Ofwel zoek je een juwelenontwerper om een persoonlijk sieraad te creëren.

De tweede aanpak biedt heel wat voordelen:

#1 – Een juwelenontwerper levert maatwerk

In een doorsnee juwelenzaak kies je een ring, armband, halsketting of oorbellen uit een catalogus. Meestal bestaat die uit tientallen pagina’s. Maar de kans is groot dat het perfecte sieraad – eentje dat 100% aan jouw smaak en wensen voldoet – er niet tussen zit.

Dat probleem heb je niet bij een juwelenontwerper. Hij start namelijk met een leeg blad. Heb je een bepaalde vorm of stijl voor ogen? Deze vakman vertaalt jouw visie naar een gepersonaliseerd juweel. Dankzij maatwerk zijn er oneindig veel mogelijkheden.

#2 – Advies krijg je er gratis bij

Een juwelenontwerper is op de hoogte van het hele productieproces. Hij kent alle geheimen van de materialen, bewerkingen, mogelijke herstellingen, enz.

Die kennis deelt een hij graag met zijn klanten om de juiste keuzes te maken. Je kan bij hem steeds terecht met alle vragen.

#3 – Herstellingen zijn makkelijker

Bij een juweelontwerper gaan herstellingen veel makkelijker omdat hij beschikt over een eigen atelier. Heeft jouw ring of armband schade opgelopen? Alles wordt binnenshuis hersteld. Jouw sieraden verzenden naar een producent hoeft niet - wat weer tijdswinst oplevert.

Op zoek naar een juwelenontwerper in Antwerpen?

Wim Meeussen ontwerpt graag op maat gemaakte (trouw)ringen, halskettingen, oorbellen en armbanden voor jou. Contacteer ons voor meer info. Of breng een bezoekje aan onze winkel in Antwerpen.

©2018 Wim Meeussen Goudsmid & JuwelenProduct infoWebdesign Antwerpen - Koen Michielsen