Gepersonaliseerde juwelen

Gepersonaliseerde juwelen
gepersonaliseerde juwelen

Gepersonaliseerde juwelen; dat is de specialiteit van Wim Meeussen. De op maat gemaakte ontwerpen komen helemaal tegemoet aan jouw wensen. Want je bepaalt zelf hoe het juweel van je dromen eruitziet.

Zin in een uniek, gepersonaliseerd juweel? Bezoek onze winkel in Antwerpen om jouw ontwerp te bespreken.

Personaliseer jouw juweel

Er zijn 6 verschillende manieren om sieraden te personaliseren:

1. Het materiaal

In ons assortiment zitten prachtige juwelen in zilver en goud. Binnen de goudcollectie kan je nog kiezen tussen 14kt en 18kt goud. Deze laatste is zuiverder, en heeft een diepere kleur.

2. De kleur

Ga je voor een gouden ring, armband, halsketting, oorbellen of manchetknopen? Dan moet je nog een goudkleur kiezen. Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Geel – de traditionele kleur 
  • Wit – een warme champagnekleur 
  • Rosé – met een subtiele roze schijn

Bovenstaande kleuren zijn verkrijgbaar in 9 verschillende tinten.

3. De vorm

Bij gepersonaliseerde juwelen kies je zelf de vorm. Wil je bijvoorbeeld ronde oorbellen of vierkante? Een heel brede ring of liever een smal exemplaar? Alles is mogelijk. Laat jouw fantasie dus de vrije loop.

4. De details

Personaliseer jouw juwelen met een subtiele details, zoals decoratieve lijntjes of een houtstructuur. Deze versieringen tillen het ontwerp naar een hoger niveau. Ze zorgen voor karakter, en bepalen mee de uitstraling van het sieraad.

5. Edelstenen

Heel wat gepersonaliseerde armbandjes, ringen, oorbellen en halskettingen worden versierd met edelstenen. Diamanten blijven erg geliefd. Maar wij hebben ook toermalijnen, saffieren, agaten, enz. Voor zowat elke kleur van de regenboog is een edelsteen verkrijgbaar.

6. Een gravure

Bij gepersonaliseerde juwelen mag een gravure niet ontbreken. Want vaak koop je sieraden voor een speciale gelegenheid: een huwelijk, een geboorte, een communie, een pensioen, Valentijn, het afstuderen … noem maar op. Een gravure herinnert je altijd aan dit speciale moment.

©2018 Wim Meeussen Goudsmid & JuwelenProduct infoWebdesign Antwerpen - Koen Michielsen