Hoe kies je een verlovingsring voor je vriendin?

Hoe kies je een verlovingsring voor je vriendin?

Zo … je hebt de perfecte vrouw gevonden en bent van plan om haar ten huwelijk te vragen. Dan moet je eerst een verlovingsring kopen.

Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Want je gaat verschillende knopen doorhakken: een goudkleur kiezen, de stijl, het aantal diamanten, enz. Een verlovingsring kiezen is dus geen sinecure.

Om je hiermee te helpen, geven we enkele handige tips:

Bekijk haar garderobe

Je leert veel over de persoonlijkheid van een vrouw via haar kleding. Ga dus eens door de garderobe van je vriendin. Welke stijlen zie je terug? Veel casual kleding, of eerder opgekleed? Kleurrijk of ingetogen? Kijk ook eens naar accessoires als sjaaltjes, zonnebrillen, enz. Dit alles geeft je een idee welk type verlovingsring ze verkiest.

Vraag raad aan haar beste vriendin

Vriendinnen delen alles. Waarschijnlijk ook hun ideeën over de perfecte verlovingsring. Neem dus zeker contact op met haar BFF om het ontwerp te bespreken. Maar doe het wel in het geniep, zodat ze er niet achter komt.

Gebruik haar persoonlijkheid

Je kent jouw vriendin als geen ander. Hierdoor heb je een vrij goed beeld van haar persoonlijkheid. Is ze vrij ingetogen? Dan kies je best een fijne verlovingsring met een sober ontwerp. Is je vriendin een echte spring-in-‘t-veld? Dan mag het misschien wat opvallender.

Denk aan je budget

Een verlovingsring kiezen voor je vriendin hoeft geen financiële aderlating te zijn. Want er is immers een model voor ieders budget. In onze collectie starten prijzen rond de €250.

Leer meer over het budget voor een verlovingsring.

Laat je begeleiden door een expert

Wie onze winkel in Antwerpen bezoekt om een verlovingsring te kiezen voor zijn vriendin, kan altijd rekenen op ons advies. We vertellen graag meer over de verschillende materialen, ontwerpen, stijlen, enz. Heb je vragen? We zorgen steeds voor een passend antwoord.

©2018 Wim Meeussen Goudsmid & JuwelenProduct infoWebdesign Antwerpen - Koen Michielsen